субота, 18 лютого 2017 р.

Рух «Громадсько активна школа» на Полтавщині

17 лютого 1017 року в Полтавському обласному інституті післядипломної освіти ім. М.В.Остроградського викладачами кафедри менеджменту освіти було проведено настановне заняття «Розбудова школи як громадсько активної» для керівників шкіл і педагогів області, які прагнуть впроваджувати цю інноваційну модель управління навчальними закладами.


89 учасників заходу з 41 загальноосвітньої школи Полтавської області були ознайомленні з концептуальними засадами розвитку громадсько активної школи (демократизація, партнерство, волонтерство), особливостями управління громадсько активною школою, технологією самооцінювання якості діяльності громадсько активної школи за Міжнародними стандартами, досвідом і досягненнями шкіл, що входять в обласну мережу громадсько активних шкіл.
Ця інноваційна модель освіти майбутнього сприятиме розбудові нової української школи, забезпечить впровадження ефективної системи управління, реалізацію ідеї навчання впродовж життя та рівного доступу до якісної освіти, допоможе перетворити навчальні заклади на освітньо-культурні осередки територіальних громад.                
( http://poippo.pl.ua/novyny-poippo-blohom/item/4054-rukh-hromadsko-aktyvna-shkola-na-poltavshchyni )
 У даному настановчому занятті брали участь і ми:






Немає коментарів:

Дописати коментар